Dr. Cristina Ghita, medic primar stomatolog

Motto:

Daca esti o persoana inzestrata, nu inseamna ca ai ceva de castigat, inseamna ca ai multe de oferit.

Carl Gustav Jung

A absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul „UMF Carol Davila” Bucuresti in 1998. Devine specialist in stomatologie generala in 2003 si medic primar in 2008. Din 2008 sustine cursuri despre adeziune si sisteme adezive precum si despre tehnici de stratificare naturala a rasinilor compozite. Din 2011 devine lider de opinie pentru Micerium in Romania. Din 2013 infiinteaza EnaTraining, Centrul de Training pentru compozitele Micerium in Romania.

Isi desfasoara activitatea in cabinetul stomatologic propriu, Periodent, incepand cu 2002, fiind preocupata constant de tehnicile estetice adezive minim invazive, in special de reconstructiile directe si indirecte ale dintilor permanenti tineri fracturati dar si de restaurarile dintilor laterali prin incrustatii din compozit, evitand atunci cand se poate slefuirea dintilor si acoperirea lor cu coroane.

Cateva dintre seminariile la care a participat si care au motivat-o:

 • Seminarul „State of the art of tooth colored restorations”, sustinut de profesorul Bernd Haller, Ulm 2008
 • Seminarul „Formation et Perfectionnement en parodontologie et implantologie”, sustinust de dr. Paul Mattout la Bucuresti, 2010-2011
 • Cursul de restaurari estetice sustinut de dr. Lorenzo Vanini, 2012, Como
 • „Two days veneers course” sustinut de Marco Nicastro la Roma, aprilie 2012
 • „Aesthetics Function Posture” sustinut de Lorenzo Vanini, Camillo D’Ancangelo si Fabio Ferretti, aprilie 2013, Milano
 • „E-F-P Clinical Approach-New Technology”, sustinut de Camillo D’Arcangelo, 2014 Chieti
 • Curicula „Functia si Disfunctia Organului Masticator” sustinut de dr. Iustina Verdes, 2015-2016 Bucuresti

Este intr-adevar dificil sa livrezi tratamente de calitate fara o dotare pe masura. Si aici ne referim nu doar la dotarea tehnica, ci si, mai ales, la cunostintele de specialitate ale medicului, continuu dezvoltate si imbunatatite de-a lungul anilor de practica. Este de dorit sa avem o dotare tehnica de ultima ora si cu adevarat minunat este sa stim sa o folosim optim, in beneficiul pacientului.

Data fiind preocuparea noastra constanta pentru stomatologia restaurativa directa si minim invaziva in general, cabinetul dispune de materiale de refacere optim adaptate estetic si functional dintilor naturali (folosim sistemul de rasini compozite Enamel Plus HRi/Micerium), de variate sisteme adezive adaptate diferitelor cazuri clinice, instrumentar rotativ de calitate si piese de mana dotate cu fibra optica, pentru cresterea vizibilitatii. Lucram cu izolare sub diga si cu magnificatie.

Respectam cu atentie normele de dezinfectie, presterilizare si sterilizare ale instrumentarului si pieselor de mana.

Echipa Periodent

 • Dr. Cristina Ghita

  Medic primar stomatolog
  Dr. Cristina Ghita a absolvit facultatea in 1998. Devine specialist in stomatologie generala in 2003 si medic primar in 2008.
 • Dr. Dan Blebea

  Chirurgie, Implantologie
  Doctor in medicina dentara (PhD), competenta in implantologie si microchirurgie orala.
 • Dr. Anamaria Zodieru

  Medic stomatolog
  Dr. Anamaria Zodieru a absolvit in 2015 U.M.F Carol Davila, Facultatea de Medicina Dentara – Bucuresti, obtinand specializarea de medic dentist.
 • Mihaela Cioculeasa

  Asistenta

Galerie foto

Inainte de a initia o conversatie, trebuie sa acceptati politica de confidentialitate.