0768.625.555

   0749.790.509

   periodent.office@gmail.com

Servicii reparatii reparare dinte spart pret de la Periodent

reparare dinte spart pretPeriodent vine in intampinarea pacientilor sai cu cele mai bune oferte din punct de vedere pret/calitate pentru servicii stomatologice de reparatie reparare dinte spart pret. Fracturile dintilor permanenti se intampla mai des decat ne-am astepta iar copiii/tinerii, parintii dar si medicii sunt deseori luati prin surprindere. Toate interventiile de reparatie si reconstuctie reparare dinte spart pret se realizeaza folosind echipament de ultima generatie si medicamentatie specifica pentru a asigura confortul si lipsa durerii pe toata perioada procedurii.

Fracturile dentare nu mai trebuie sa reprezinte o problema a oamenilor! Cabinetul nostru stomatologic, Periodent, se ocupa preponderent cu cazuri de reparare dinte spart pret dintre cele mai diverse. Noi va asiguram ca vom gasi o solutie de a va face zambetul din nou perfect. Echipa noastra de medici stomatologice are o experienta vasta in repararea si reconstructia dintilor in caz de reparare dinte spart pret.

Cabinetul stomatologic Periodent vine in intampinarea pacientilor ce sufera de probleme stomatologice precum reparare dinte spart pret si nu numai. Serviciile noastre pentru reparare dinte spart pret pot convinge chiar si pe cel mai sceptic pacient. Va asteptam sa ne treceti pragul si va veti convinge de profesionalismul si de experienta tuturor medicilor din cadrul echipei Periodent. Pentru noi, interventiile de reparatie si reconstructie in cazul problemelor precum reparare dinte spart pret reprezinta activitatea noastra zilnica si ne mandrim cu gradul de experienta pe care am acumulat-o de-a lungul anilor.

Sunteti in cautare unui cabinet stomatologic care se ocupa frecvent cu probleme precum repararea si reconstructie de reparare dinte spart pret? Periodent este solutia dvs. Va oferim interventii stomatologice de inalta calitate la cele mai bune preturi. Tehnicile folosite in cadrul cabinetului Periodent sunt inovative si de cea mai noua generatie. Orice problema ati avea, precum reparare dinte spart pret, apelati cu incredere la noi si fi multumit de alegerea facuta!

Periodent are o vasta experienta in interventii stomatologice de reconstructie si reparatie reparare dinte spart pret si va poate oferi cele mai bune preturi in materie de servicii stomatologice. Echipa noastra de medici stomatologi are o experienta bogata in tehnicile de reparatie si reconstructie stomatologice pentru diferite cazuri de probleme de genul: reparare dinte spart pret.

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile noastre stomatologice pentru reparare dinte spart pret contactati-ne fara ezitare completand formularul de contact sau folosind datele de mai jos:

www.periodent.ro
Adresa: Strada Abrud nr. 140, bl 12C, scaraB, ap 45, interf 45, sector 1, Bucuresti
Telefon: 0768.625.555 / 0749.790.509
Email: periodent.office@gmail.com

Dr. Cristina Ghita

Dr. Cristina Ghita

Medic primar stomatolog

Dr. Cristina Ghita a absolvit facultatea in 1998. Devine specialist in stomatologie generala in 2003 si medic primar in 2008.
Isi desfasoara activitatea in cabinetul propriu inca din 2002 fiind preocupata constant de tehnicile estetice adezive minim invazive, in special de reconstructiile dintilor permanenti tineri fracturati dar si de restaurarile dintilor laterali.

Dr. Dan Blebea

Dr. Dan Blebea

Chirurgie, Parodontologie, Implantologie

Dr. Alexandru Giusca

Dr. Alexandru Giusca

Medic dentist                         

Dr.Alexandru Giusca a absolvit in 2015 Facultatea de Medicina si Farmacie – Galati obtinand specializare de medic dentist.

Dr. Anamaria Rosianu

Dr. Anamaria Rosianu

Medic dentist                         

Dr. Anamaria Rosianu absolvit in 2015 U.M.F Carol Davila, Facultatea de Medicina Dentara–Bucuresti obtinand specializare de medic dentist.

Dr. Andreea Robu

Dr. Andreea Robu

Medic stomatolog


Mihaela Cioculeasa

Mihaela Cioculeasa

Asistenta