0768.625.555

   0749.790.509

   periodent.office@gmail.com

Servicii reparatii reconstructie dinte pret de la Periodent

reconstructie dinte pretPeriodent vine in intampinarea pacientilor sai cu cele mai bune oferte din punct de vedere pret/calitate pentru servicii stomatologice de reparatie reconstructie dinte pret. Fracturile dintilor permanenti se intampla mai des decat ne-am astepta iar copiii/tinerii, parintii dar si medicii sunt deseori luati prin surprindere. Toate interventiile de reparatie si reconstuctie reconstructie dinte pret se realizeaza folosind echipament de ultima generatie si medicamentatie specifica pentru a asigura confortul si lipsa durerii pe toata perioada procedurii.

Fracturile dentare nu mai trebuie sa reprezinte o problema a oamenilor! Cabinetul nostru stomatologic, Periodent, se ocupa preponderent cu cazuri de reconstructie dinte pret dintre cele mai diverse. Noi va asiguram ca vom gasi o solutie de a va face zambetul din nou perfect. Echipa noastra de medici stomatologice are o experienta vasta in repararea si reconstructia dintilor in caz de reconstructie dinte pret.

?. Stati fara grija! Periodent vine in ajutorul dumneavoastra cu tehnici dentare minim invazive si de reconstructie dentara in cazul problemelor de tip reconstructie dinte pret. De ce sa suferiti cand puteti apela la specialistii nostri in materie de probleme stomatologice - reconstructie dinte pret? Va invitam sa ne calcati pragul cabinetului si va veti convinge. Veti beneficia de interventii stomatologice fara durere, minim invazive si de cea mai buna calitate - experienta ne recomanda!

Problemele stomatologice de genul reconstructie dinte pret nu trebuie sa va mai afecteze calitatea vietii. De-a lungul anilor, tehnicile dentare si aparatura pentru remedierea problemelor de tip reconstructie dinte pret au evoluat si ne putem mandri ca putem oferi pacientilor nostri cele mai bune solutii pentru reparatii reconstructie dinte pret. Misiunea noastra este sa incercam sa salvam cat mai multi dinti cu probleme, reparand si reconstruind pornind de la dintele natural al pacientului. Tehnicile folosite pentru reparatii reconstructie dinte pret sunt minim invazive si pacientii pot sta linistiti fara sa simta durere pe perioada interventiei stomatologice.

Daca v-am captat atentia, va rugam sa accesati oferta Periodent pentru mai multe detalii despre serviciile dentare pe care Periodent le ofera clientilor. Ne asiguram ca oferim cele mai bune servicii la preturi rezobabile pentru orice servicii dentare precum reparatii reconstructie dinte pret.

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile noastre stomatologice pentru reconstructie dinte pret contactati-ne fara ezitare completand formularul de contact sau folosind datele de mai jos:

www.periodent.ro
Adresa: Strada Abrud nr. 140, bl 12C, scaraB, ap 45, interf 45, sector 1, Bucuresti
Telefon: 0768.625.555 / 0749.790.509
Email: periodent.office@gmail.com

Dr. Cristina Ghita

Dr. Cristina Ghita

Medic primar stomatolog

Dr. Cristina Ghita a absolvit facultatea in 1998. Devine specialist in stomatologie generala in 2003 si medic primar in 2008.
Isi desfasoara activitatea in cabinetul propriu inca din 2002 fiind preocupata constant de tehnicile estetice adezive minim invazive, in special de reconstructiile dintilor permanenti tineri fracturati dar si de restaurarile dintilor laterali.

Dr. Dan Blebea

Dr. Dan Blebea

Chirurgie, Parodontologie, Implantologie

Dr. Alexandru Giusca

Dr. Alexandru Giusca

Medic dentist                         

Dr.Alexandru Giusca a absolvit in 2015 Facultatea de Medicina si Farmacie – Galati obtinand specializare de medic dentist.

Dr. Anamaria Rosianu

Dr. Anamaria Rosianu

Medic dentist                         

Dr. Anamaria Rosianu absolvit in 2015 U.M.F Carol Davila, Facultatea de Medicina Dentara–Bucuresti obtinand specializare de medic dentist.

Dr. Andreea Robu

Dr. Andreea Robu

Medic stomatolog


Mihaela Cioculeasa

Mihaela Cioculeasa

Asistenta