0768.625.555

   0749.790.509

   periodent.office@gmail.com

Servicii reparatii lipire dinti de la Periodent

lipire dintiPeriodent vine in intampinarea pacientilor sai cu cele mai bune oferte din punct de vedere pret/calitate pentru servicii stomatologice de reparatie lipire dinti. Fracturile dintilor permanenti se intampla mai des decat ne-am astepta iar copiii/tinerii, parintii dar si medicii sunt deseori luati prin surprindere. Toate interventiile de reparatie si reconstuctie lipire dinti se realizeaza folosind echipament de ultima generatie si medicamentatie specifica pentru a asigura confortul si lipsa durerii pe toata perioada procedurii.

Periodent va propune sa ii treceti pragul pentru orice problema stomatologica precum probleme cu lipire dinti. Durerile stomatologice sau dintii sparti/ciobiti nu mai trebuie sa fie parte din viata dvs. Va oferim cele mai bune si variate servicii stomatologice pentru reparatii si reconstructii lipire dinti in Bucuresti. Scopul nostru este ca pacientii sa plece de la cabinetul nostru cu zambetul de buze.

Problemele stomatologice de genul lipire dinti nu trebuie sa va mai afecteze calitatea vietii. De-a lungul anilor, tehnicile dentare si aparatura pentru remedierea problemelor de tip lipire dinti au evoluat si ne putem mandri ca putem oferi pacientilor nostri cele mai bune solutii pentru reparatii lipire dinti. Misiunea noastra este sa incercam sa salvam cat mai multi dinti cu probleme, reparand si reconstruind pornind de la dintele natural al pacientului. Tehnicile folosite pentru reparatii lipire dinti sunt minim invazive si pacientii pot sta linistiti fara sa simta durere pe perioada interventiei stomatologice.

Cabinetul stomatologic Periodent vine in intampinarea pacientilor ce sufera de probleme stomatologice precum lipire dinti si nu numai. Serviciile noastre pentru lipire dinti pot convinge chiar si pe cel mai sceptic pacient. Va asteptam sa ne treceti pragul si va veti convinge de profesionalismul si de experienta tuturor medicilor din cadrul echipei Periodent. Pentru noi, interventiile de reparatie si reconstructie in cazul problemelor precum lipire dinti reprezinta activitatea noastra zilnica si ne mandrim cu gradul de experienta pe care am acumulat-o de-a lungul anilor.

Fracturile dentare nu mai trebuie sa reprezinte o problema a oamenilor! Cabinetul nostru stomatologic, Periodent, se ocupa preponderent cu cazuri de lipire dinti dintre cele mai diverse. Noi va asiguram ca vom gasi o solutie de a va face zambetul din nou perfect. Echipa noastra de medici stomatologice are o experienta vasta in repararea si reconstructia dintilor in caz de lipire dinti.

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile noastre stomatologice pentru lipire dinti contactati-ne fara ezitare completand formularul de contact sau folosind datele de mai jos:

www.periodent.ro
Adresa: Strada Abrud nr. 140, bl 12C, scaraB, ap 45, interf 45, sector 1, Bucuresti
Telefon: 0768.625.555 / 0749.790.509
Email: periodent.office@gmail.com

Dr. Cristina Ghita

Dr. Cristina Ghita

Medic primar stomatolog

Dr. Cristina Ghita a absolvit facultatea in 1998. Devine specialist in stomatologie generala in 2003 si medic primar in 2008.
Isi desfasoara activitatea in cabinetul propriu inca din 2002 fiind preocupata constant de tehnicile estetice adezive minim invazive, in special de reconstructiile dintilor permanenti tineri fracturati dar si de restaurarile dintilor laterali.

Dr. Dan Blebea

Dr. Dan Blebea

Chirurgie, Parodontologie, Implantologie

Dr. Alexandru Giusca

Dr. Alexandru Giusca

Medic dentist                         

Dr.Alexandru Giusca a absolvit in 2015 Facultatea de Medicina si Farmacie – Galati obtinand specializare de medic dentist.

Dr. Anamaria Rosianu

Dr. Anamaria Rosianu

Medic dentist                         

Dr. Anamaria Rosianu absolvit in 2015 U.M.F Carol Davila, Facultatea de Medicina Dentara–Bucuresti obtinand specializare de medic dentist.

Dr. Andreea Robu

Dr. Andreea Robu

Medic stomatolog


Mihaela Cioculeasa

Mihaela Cioculeasa

Asistenta                         

© Copyright 2016. All Rights Reserved.