0768.625.555

   0749.790.509

   periodent.office@gmail.com

Servicii reparatii dinti rupti de la Periodent

dinti ruptiPeriodent vine in intampinarea pacientilor sai cu cele mai bune oferte din punct de vedere pret/calitate pentru servicii stomatologice de reparatie dinti rupti. Fracturile dintilor permanenti se intampla mai des decat ne-am astepta iar copiii/tinerii, parintii dar si medicii sunt deseori luati prin surprindere. Toate interventiile de reparatie si reconstuctie dinti rupti se realizeaza folosind echipament de ultima generatie si medicamentatie specifica pentru a asigura confortul si lipsa durerii pe toata perioada procedurii.

Daca v-am captat atentia, va rugam sa accesati oferta Periodent pentru mai multe detalii despre serviciile dentare pe care Periodent le ofera clientilor. Ne asiguram ca oferim cele mai bune servicii la preturi rezobabile pentru orice servicii dentare precum reparatii dinti rupti.

?. Stati fara grija! Periodent vine in ajutorul dumneavoastra cu tehnici dentare minim invazive si de reconstructie dentara in cazul problemelor de tip dinti rupti. De ce sa suferiti cand puteti apela la specialistii nostri in materie de probleme stomatologice - dinti rupti? Va invitam sa ne calcati pragul cabinetului si va veti convinge. Veti beneficia de interventii stomatologice fara durere, minim invazive si de cea mai buna calitate - experienta ne recomanda!

Periodent are o vasta experienta in interventii stomatologice de reconstructie si reparatie dinti rupti si va poate oferi cele mai bune preturi in materie de servicii stomatologice. Echipa noastra de medici stomatologi are o experienta bogata in tehnicile de reparatie si reconstructie stomatologice pentru diferite cazuri de probleme de genul: dinti rupti.

Sunteti in cautare unui cabinet stomatologic care se ocupa frecvent cu probleme precum repararea si reconstructie de dinti rupti? Periodent este solutia dvs. Va oferim interventii stomatologice de inalta calitate la cele mai bune preturi. Tehnicile folosite in cadrul cabinetului Periodent sunt inovative si de cea mai noua generatie. Orice problema ati avea, precum dinti rupti, apelati cu incredere la noi si fi multumit de alegerea facuta!

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile noastre stomatologice pentru dinti rupti contactati-ne fara ezitare completand formularul de contact sau folosind datele de mai jos:

www.periodent.ro
Adresa: Strada Abrud nr. 140, bl 12C, scaraB, ap 45, interf 45, sector 1, Bucuresti
Telefon: 0768.625.555 / 0749.790.509
Email: periodent.office@gmail.com

Dr. Cristina Ghita

Dr. Cristina Ghita

Medic primar stomatolog

Dr. Cristina Ghita a absolvit facultatea in 1998. Devine specialist in stomatologie generala in 2003 si medic primar in 2008.
Isi desfasoara activitatea in cabinetul propriu inca din 2002 fiind preocupata constant de tehnicile estetice adezive minim invazive, in special de reconstructiile dintilor permanenti tineri fracturati dar si de restaurarile dintilor laterali.

Dr. Dan Blebea

Dr. Dan Blebea

Chirurgie, Parodontologie, Implantologie

Dr. Alexandru Giusca

Dr. Alexandru Giusca

Medic dentist                         

Dr.Alexandru Giusca a absolvit in 2015 Facultatea de Medicina si Farmacie – Galati obtinand specializare de medic dentist.

Dr. Anamaria Rosianu

Dr. Anamaria Rosianu

Medic dentist                         

Dr. Anamaria Rosianu absolvit in 2015 U.M.F Carol Davila, Facultatea de Medicina Dentara–Bucuresti obtinand specializare de medic dentist.

Dr. Andreea Robu

Dr. Andreea Robu

Medic stomatolog


Mihaela Cioculeasa

Mihaela Cioculeasa

Asistenta