0768.625.555

   0749.790.509

   periodent.office@gmail.com

Servicii reparatii dinte fracturat de la Periodent

dinte fracturatPeriodent vine in intampinarea pacientilor sai cu cele mai bune oferte din punct de vedere pret/calitate pentru servicii stomatologice de reparatie dinte fracturat. Fracturile dintilor permanenti se intampla mai des decat ne-am astepta iar copiii/tinerii, parintii dar si medicii sunt deseori luati prin surprindere. Toate interventiile de reparatie si reconstuctie dinte fracturat se realizeaza folosind echipament de ultima generatie si medicamentatie specifica pentru a asigura confortul si lipsa durerii pe toata perioada procedurii.

Sunteti in cautare unui cabinet stomatologic care se ocupa frecvent cu probleme precum repararea si reconstructie de dinte fracturat? Periodent este solutia dvs. Va oferim interventii stomatologice de inalta calitate la cele mai bune preturi. Tehnicile folosite in cadrul cabinetului Periodent sunt inovative si de cea mai noua generatie. Orice problema ati avea, precum dinte fracturat, apelati cu incredere la noi si fi multumit de alegerea facuta!

Problemele stomatologice de genul dinte fracturat nu trebuie sa va mai afecteze calitatea vietii. De-a lungul anilor, tehnicile dentare si aparatura pentru remedierea problemelor de tip dinte fracturat au evoluat si ne putem mandri ca putem oferi pacientilor nostri cele mai bune solutii pentru reparatii dinte fracturat. Misiunea noastra este sa incercam sa salvam cat mai multi dinti cu probleme, reparand si reconstruind pornind de la dintele natural al pacientului. Tehnicile folosite pentru reparatii dinte fracturat sunt minim invazive si pacientii pot sta linistiti fara sa simta durere pe perioada interventiei stomatologice.

?. Stati fara grija! Periodent vine in ajutorul dumneavoastra cu tehnici dentare minim invazive si de reconstructie dentara in cazul problemelor de tip dinte fracturat. De ce sa suferiti cand puteti apela la specialistii nostri in materie de probleme stomatologice - dinte fracturat? Va invitam sa ne calcati pragul cabinetului si va veti convinge. Veti beneficia de interventii stomatologice fara durere, minim invazive si de cea mai buna calitate - experienta ne recomanda!

Cabinetul stomatologic Periodent vine in intampinarea pacientilor ce sufera de probleme stomatologice precum dinte fracturat si nu numai. Serviciile noastre pentru dinte fracturat pot convinge chiar si pe cel mai sceptic pacient. Va asteptam sa ne treceti pragul si va veti convinge de profesionalismul si de experienta tuturor medicilor din cadrul echipei Periodent. Pentru noi, interventiile de reparatie si reconstructie in cazul problemelor precum dinte fracturat reprezinta activitatea noastra zilnica si ne mandrim cu gradul de experienta pe care am acumulat-o de-a lungul anilor.

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile noastre stomatologice pentru dinte fracturat contactati-ne fara ezitare completand formularul de contact sau folosind datele de mai jos:

www.periodent.ro
Adresa: Strada Abrud nr. 140, bl 12C, scaraB, ap 45, interf 45, sector 1, Bucuresti
Telefon: 0768.625.555 / 0749.790.509
Email: periodent.office@gmail.com

Dr. Cristina Ghita

Dr. Cristina Ghita

Medic primar stomatolog

Dr. Cristina Ghita a absolvit facultatea in 1998. Devine specialist in stomatologie generala in 2003 si medic primar in 2008.
Isi desfasoara activitatea in cabinetul propriu inca din 2002 fiind preocupata constant de tehnicile estetice adezive minim invazive, in special de reconstructiile dintilor permanenti tineri fracturati dar si de restaurarile dintilor laterali.

Dr. Dan Blebea

Dr. Dan Blebea

Chirurgie, Parodontologie, Implantologie

Dr. Alexandru Giusca

Dr. Alexandru Giusca

Medic dentist                         

Dr.Alexandru Giusca a absolvit in 2015 Facultatea de Medicina si Farmacie – Galati obtinand specializare de medic dentist.

Dr. Anamaria Rosianu

Dr. Anamaria Rosianu

Medic dentist                         

Dr. Anamaria Rosianu absolvit in 2015 U.M.F Carol Davila, Facultatea de Medicina Dentara–Bucuresti obtinand specializare de medic dentist.

Dr. Andreea Robu

Dr. Andreea Robu

Medic stomatolog


Mihaela Cioculeasa

Mihaela Cioculeasa

Asistenta