0768.625.555

   0749.790.509

   periodent.office@gmail.com

Servicii reparatii dinte cazut de la Periodent

dinte cazutPeriodent vine in intampinarea pacientilor sai cu cele mai bune oferte din punct de vedere pret/calitate pentru servicii stomatologice de reparatie dinte cazut. Fracturile dintilor permanenti se intampla mai des decat ne-am astepta iar copiii/tinerii, parintii dar si medicii sunt deseori luati prin surprindere. Toate interventiile de reparatie si reconstuctie dinte cazut se realizeaza folosind echipament de ultima generatie si medicamentatie specifica pentru a asigura confortul si lipsa durerii pe toata perioada procedurii.

Va este frica de interventiile stomatologice? Stati fara grija! Periodent vine in ajutorul dumneavoastra cu tehnici dentare minim invazive si de reconstructie dentara in cazul problemelor de tip dinte cazut. De ce sa suferiti cand puteti apela la specialistii nostri in materie de probleme stomatologice - dinte cazut? Va invitam sa ne calcati pragul cabinetului si va veti convinge. Veti beneficia de interventii stomatologice fara durere, minim invazive si de cea mai buna calitate - experienta ne recomanda!

Cabinetul stomatologic Periodent vine in intampinarea pacientilor ce sufera de probleme stomatologice precum dinte cazut si nu numai. Serviciile noastre pentru dinte cazut pot convinge chiar si pe cel mai sceptic pacient. Va asteptam sa ne treceti pragul si va veti convinge de profesionalismul si de experienta tuturor medicilor din cadrul echipei Periodent. Pentru noi, interventiile de reparatie si reconstructie in cazul problemelor precum dinte cazut reprezinta activitatea noastra zilnica si ne mandrim cu gradul de experienta pe care am acumulat-o de-a lungul anilor.

Daca v-am captat atentia, va rugam sa accesati oferta Periodent pentru mai multe detalii despre serviciile dentare pe care Periodent le ofera clientilor. Ne asiguram ca oferim cele mai bune servicii la preturi rezobabile pentru orice servicii dentare precum reparatii dinte cazut.

Sunteti in cautare unui cabinet stomatologic care se ocupa frecvent cu probleme precum repararea si reconstructie de dinte cazut? Periodent este solutia dvs. Va oferim interventii stomatologice de inalta calitate la cele mai bune preturi. Tehnicile folosite in cadrul cabinetului Periodent sunt inovative si de cea mai noua generatie. Orice problema ati avea, precum dinte cazut, apelati cu incredere la noi si fi multumit de alegerea facuta!

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile noastre stomatologice pentru dinte cazut contactati-ne fara ezitare completand formularul de contact sau folosind datele de mai jos:

www.periodent.ro
Adresa: Strada Abrud nr. 140, bl 12C, scaraB, ap 45, interf 45, sector 1, Bucuresti
Telefon: 0768.625.555 / 0749.790.509
Email: periodent.office@gmail.com

Dr. Cristina Ghita

Dr. Cristina Ghita

Medic primar stomatolog

Dr. Cristina Ghita a absolvit facultatea in 1998. Devine specialist in stomatologie generala in 2003 si medic primar in 2008.
Isi desfasoara activitatea in cabinetul propriu inca din 2002 fiind preocupata constant de tehnicile estetice adezive minim invazive, in special de reconstructiile dintilor permanenti tineri fracturati dar si de restaurarile dintilor laterali.

Dr. Dan Blebea

Dr. Dan Blebea

Chirurgie, Parodontologie, Implantologie

Dr. Alexandru Giusca

Dr. Alexandru Giusca

Medic dentist                         

Dr.Alexandru Giusca a absolvit in 2015 Facultatea de Medicina si Farmacie – Galati obtinand specializare de medic dentist.

Dr. Anamaria Rosianu

Dr. Anamaria Rosianu

Medic dentist                         

Dr. Anamaria Rosianu absolvit in 2015 U.M.F Carol Davila, Facultatea de Medicina Dentara–Bucuresti obtinand specializare de medic dentist.

Dr. Andreea Robu

Dr. Andreea Robu

Medic stomatolog


Mihaela Cioculeasa

Mihaela Cioculeasa

Asistenta